Wij verkopen zeer graag uw eigendom

VERKOCHT!

Voor de verkoop van uw vastgoed heeft u meestal zeer specifieke redenen: verandering van werk, groter of kleiner gaan wonen, nieuwe gezinssamenstelling, enz... Eens u uw beslissing tot verkopen heeft genomen, komt het er op aan de juiste weg te kiezen. Dit is van groot belang want dit zal de behaalde snelheid van verkoop en de behaalde prijs mee bepalen. Voor ons telt het resultaat.

Onze 10 professionele verkoopmedewerkers begeleiden u van A tot Z in het complexe verkoopproces. Zij gaan hierbij zeer doelgericht te werk. Van bij de eerste bezichtiging tot en met het verlijden van de notariële akte zorgen zij voor een vlot verloop.

Onze verkopers staan er voor u en houden u nauwgezet van elke stap in het verkoopproces op de hoogte. Communicatie met onze klanten dragen wij hoog in het vaandel.

Onze verkopers zijn 7/7 bereikbaar zodat zij maximaal alle mogelijke klantencontacten kunnen opvolgen. Dit versnelt het resultaat.

Via ons zeer uitgebreid klantenbestand en ons geavanceerd beheers­ systeem vinden zij snel en efficiënt de gepaste koper voor uw eigendom. Uw eigendom wordt maximaal gepubliceerd in de belang­ rijkste media en op internet.

Maak kennis met onze dienst verkoop. Onze verkopers zullen u met plezier uitleggen hoe zij het verschil voor u kunnen maken.

Agence Dermul, marktleider in verkoop van appartementen en woningen en dit al 60 jaar.