Nieuwbouw

Ruime appartementen met 1, 2 of 4 slaapkamers gelegen aan de Oosteroever te Oostende, alle appartementen hebben open zichten over water, stad Oostende, zee, duinen en een mooi aangelegd park, stijlvolle architectuur, ideaal investering voor zowel vaste bewoning of tweede verblijf! Prijzen vanaf € 169.000,-

Deze residentie bestaat uit 35 exclusieve appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, elk appartement beschikt over grote terrassen, een hoogwaardige keuken en mooie badkamer(s). Deze standingvolle residentie met maximum 5 appartementen per niveau is een parel op mensenmaat.

Domein Australia is gelegen in Bredene, palend aan de grens met Oostende. In totaal zijn er 48 appartementen te koop, verdeeld over 6 verschillende residenties. De appartementen zijn speciaal ontworpen voor wie houdt van rust, veel lichtinval, zuid gerichte terrassen en een verzorgde afwerking. Je hebt een subliem uitzicht op het binnenland en de Spuikom.

Deze residentie bestaat uit 18 appartementen met 2 slaapkamers, elk appartement beschikt over mooie terrassen, schitterende zichten, een hoogwaardige keuken en mooie badkamer. Deze architecturale residentie met maximum 2 appartementen per niveau is een parel op mensenmaat. Contacteer ons voor een overzicht van alle beschikbare appartementen. UITVERKOCHT

Met grote trots stellen wij u de lancering voor van het exclusieve en prestigieuze nieuwbouwproject “Residentie Central Park Tower”. Deze parel wordt gekenmerkt door een moderne en strak uitgelijnde architectuur en is gelegen op de Oosteroever te Oostende. De residentie bestaat uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, elk appartement beschikt over mooie terrassen, schitterende zichten, een hoogwaardige keuken en mooie badkamer(s).

Deze residentie is een kleinschalige ontwikkeling met 5 ruime luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers, elk appartement beschikt over een mooi terras, schitterend zicht op het Prinses Clementinaplein, een hoogwaardige keuken en mooie badkamers. Deze architecturale residentie werd getekend door Govaert en Vanhoutte architecten. Contacteer ons voor een overzicht van alle beschikbare appartementen.