Nieuwbouw

Deze luxueuze residentie ligt op de hoek van de Victorialaan en de Fortstraat. U kan genieten van het prachtig zicht op CentralPark@Sea of de cityriver en de zee. De tijdloze architectuur van dit gebouw zorgt voor verschillende verspringingen om een elegante vorm te krijgen. U heeft de keuze uit één, twee of drieslaapkamer appartementen met oppervlaktes tussen 68-212m². Het appartement telt 9 bouwlagen. Niveau 0 heeft twee handelsruimtes. Er wordt gewerkt met kwaliteitsvolle materialen waardoor dit gebouw een hoge afwerkingsgraad heeft. Parkeerplaatsen of garages zijn mogelijk in het gebouw, er is tevens een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Contacteer ons voor meer informatie over deze luxueuze wooneenheden.

Dit uitzonderlijk woonproject is gelegen op de Hendrik Baelskaai, de nieuwe trendy wijk op de Oosteroever te Oostende. Genieten kan u door het uitzonderlijk zicht op het Visserijdok. De nieuwe residentie is hedendaags, met oog voor detail en voor duurzaamheid. Er worden 29 appartementen gebouwd, voorzien met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen waarop u kan genieten van schitterende zichten op deze zeer exclusieve ligging. Ook interesse in dit exclusief woonproject op de Oosteroever? Contacteer ons kantoor.

Kleinschalig nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Prinses Elisabethlaan en de Nukkerstraat te Bredene. Vanuit alle appartementen is er een wijds zicht over het kanaal Oostende-Gent. Bovendien zijn alle appartementen met hun terras zuidwestelijk georiënteerd. Zo geniet u optimaal van veel natuurlijke lichtinval in het appartement en buiten van een zonnig, warm terras. Er zijn 3 appartementen met 2 slaapkamers en 1 appartement met 1 slaapkamer. De volledige afwerking en indeling kan door de koper naar wens aangepast worden. Op het gelijkvloers wordt er een gesloten garagebox en 3 autostaanplaatsen voorzien. De fietsen kunnen in een afgesloten fietsenberging worden gestald. Dankzij de centrale ligging van deze residentie liggen de meeste winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.

Dit uitzonderlijk project is gelegen op de Albert I Promenade in het centrum van Oostende. Vanuit alle appartementen is er frontaal zicht op zee. Op het gelijkvloers is er een ruim appartement met 1 slaapkamer. Vanaf de eerste verdieping tot en met de vierde verdieping hebben we mooie appartementen met 2 slaapkamers met badkamers ensuite, deze appartementen hebben een inpandig terras waar je kan genieten van de zonsondergang. De appartementen zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming door middel van een individuele warmtepomp. Ook interesse in dit exclusief project op de zeedijk in hartje Oostende? Contacteer ons kantoor voor meer informatie of een bezoek.

Met trots presenteren wij u een unieke kans om te investeren in het comfortabele kustleven in deze nieuwbouwresidentie van 19 appartementen gelegen te Middelkerke. Gelegen op een steenworp afstand van de Zeedijk en op wandelafstand van winkels en voorzieningen, belichaamt dit project de combinatie van luxe en gemak.
Dit project heeft twee ingangen, er zijn appartementen beschikbaar met ingang via Duinenweg 386A en via ingang Koninginnelaan 113. Of u nu de voorkeur geeft aan een rustige ingang aan de Duinenweg of een levendigere toegang vanaf de Koninginnelaan, wij hebben aan al uw wensen gedacht.
De appartementen variëren in grootte en starten vanaf €245.000 voor een twee slaapkamer appartement en vanaf €315 000 voor een drie slaapkamer appartement. Dit maakt het voor zowel investeerders als potentiële bewoners een aantrekkelijke kans om deel uit te maken van dit prachtige project. Elk appartement is voorzien van een ruim en elegant terras, waar u kunt genieten van uw eigen buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, een tweede thuis aan zee of een permanent verblijf, dit nieuwbouwproject biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven aan de Belgische kust. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie!

Met grote trots stellen wij u de lancering voor van het exclusieve en prestigieuze nieuwbouwproject “Residentie Central Park Tower”. Deze parel wordt gekenmerkt door een moderne en strak uitgelijnde architectuur en is gelegen op de Oosteroever te Oostende. De residentie bestaat uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, elk appartement beschikt over mooie terrassen, schitterende zichten, een hoogwaardige keuken en mooie badkamer(s). Dit gebouw wordt een nieuw landmark in Oostende. Contacteer ons voor een overzicht van alle beschikbare appartementen. Prijzen vanaf € 165.000,-

De Oosteroever is met residentie Park View een architecturaal pareltje rijker. De luxueuze residentie met prachtig open zicht op het Centralpark@Sea bestaat uit 29 één of twee slaapkamer appartementen met ruime terrassen afgewerkt met tropisch hardhout. De energiezuinige appartementen voldoen aan alle eisen inzake nieuwbouw en worden gebouwd met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en comfort. De keuken en badkamer worden voorzien van hoogwaardige toestellen en een kwalitatieve afwerking in luxueuze materialen. Contacteer ons voor een overzicht van alle beschikbare appartementen. Prijzen vanaf € 215.000,-
 

Deze residentie bestaat uit 22 exclusieve appartementen met 2 of 3 slaapkamers, elk appartement beschikt over grote terrassen, een hoogwaardige keuken en mooie badkamers. Deze standingvolle residentie met maximum 3 appartementen per niveau is een parel op mensenmaat. UITVERKOCHT
 

Deze residentie bestaat uit 35 exclusieve appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, elk appartement beschikt over grote terrassen, een hoogwaardige keuken en mooie badkamer(s). Deze standingvolle residentie met maximum 5 appartementen per niveau is een parel op mensenmaat.