Blog

Over vastgoed valt meer te vertellen dan het louter beschrijven van ons aanbod vastgoed en ons aanbod diensten. En we stellen vast dat onze klanten echt interesse hebben in meer informatie. Dus proberen we hier ook wat meer te vertellen. We delen graag onze kennis, de actualiteit, onze mening en ons verhaal. Ons kantoor bestaat al sedert 1955, dat is al een hele termijn. Het is zelfs uniek in onze sector en uniek in Oostende. We zullen je niet vervelen met geschiedenis. Maar ons grote vastgoedgeheugen stelt ons in staat om meer duiding te geven en meer inzicht in de actuele Oostendse vastgoedmarkt en vastgoedwereld. En daardoor ook over de toekomst. Over wat we verwachten. Vastgoed en wonen is boeiend en zo veelzijdig. We zijn er door gepassioneerd.

Deze artikels schrijven heeft alleen maar zin wanneer ze gelezen worden. Laat ons dus weten wat jullie er van vinden. Laat ons weten waarover jullie meer zouden willen weten en leren. Zodat we niet enkel vertellen wat ons nauw aan het hart ligt maar ook en vooral wat jullie interesseert. Stuur ons een e-mail en we doen ons best.

Er bestaan weinig investeringen waar je de bank kan laten helpen door er een financiële hefboom onder te zetten. Bij vastgoed kan dat wel.

Central Park Tower, dé lancering van het Koninginnenstuk van de vastgoedontwikkeling. Lees meer en ontdek alle troeven.

Sedert 1 april 2018 is het 'nieuwe' Vlaamse Logiesdecreet van kracht. Maar wat betekent dit precies voor jouw vakantieappartement?