3 vastgoed kantoren in Oostende

65 meter etalage

Drie kantoren is drie keer meer impact in Oostende en omgeving, en drie keer meer succes. Want die drie kantoren leveren in Oostende samen meer dan 65 meter etalages. Verzorgde etalages op topliggingen.

Zichtbaar met onze 25 meter etalages op de hoek van de Hendrik Serruyslaan en de Karel Janssenslaan voor elkeen die Oostende binnen rijdt met de wagen of elkeen die per bus of tram Oostende binnen komt net aan de drukste halte van het Marie-Joséplein. 

Zichtbaar voor elke passant  op de dijk van de Albert I-Promenade met onze bijna 20 meter etalage. Of die passant nu een verblijfstoerist, dagtoerist of inwoner van de regio is.

Zichtbaar met meer dan 20 meter etalages op de hoek van de Zeedijk van Mariakerke en de Northlaan.  De belangrijkste invalsweg naar Oostende-Mariakerke tussen de Wellington renbaan of -Golf en de Basket-arena en KVO.

We werken, wonen en zijn thuis in Oostende

In tegenstelling tot de kantoren van franchise- of andere ketens van vastgoedmakelaars zijn onze kantoren bemand door meer dan 30 eigen medewerkers die één enkel bedrijf vormen, Agence Dermul. En allen zijn we gefocust op de Oostendse regio. We kennen Oostende en de regio er rond. We werken er, we wonen er, we zijn er thuis op elk gebied. Wie zou u beter kunnen adviseren? Wist u dat iemand die verhuist om te wonen, gemiddeld binnen een straal van 17 kilometer blijft van waar hij vroeger woonde? Dus werken wij ook in een straal van ongeveer 20 kilometer rond Oostende.

Vergelijk zelf

Vooraleer beroep te doen op een vastgoedmakelaar, voor eender welke dienstverlening, hebt u gelijk om die diensten met elkaar te vergelijken. Vergelijk inderdaad de diensten die de makelaars verlenen. Vergelijk wat ze doen en hoe ze het doen. Vergelijk de inzet van middelen en van mensen. Met hoe veel zijn ze? Kennen ze hun vak? Hebben ze ervaring? Hoe lang doen ze dit al? Kennen ze de regio? Weten ze waar ze publiciteit moeten maken? Op papier en digitaal? Vergelijk de websites. Vergelijk de affiches. Hoeveel volk krijgen ze over de vloer? Want hoe meer volk over de vloer, hoe meer contacten, hoe ruimer de keuze, hoe meer kans op duurzaam succes. Zijn ze bekend, gekend? Zijn ze bereikbaar? Altijd bereikbaar? Goed georganiseerd? Stel vragen en vergelijk de antwoorden.

Want hoewel veel makelaars hetzelfde zeggen, is wat ze doen wel erg verschillend. En wanneer er een verschil is van aanpak en verschil van inzet van middelen, dan is het ook logisch dat er een verschil is in het bereikte resultaat.

Vergelijk en beslis dan op welke dienstverlener u beroep wil doen.