Wil je verhuren? Ontdek jouw rendement

Genieten van je tweede verblijf aan zee, zonder zorgen én kosten dekkend? Dat kan met Agence Dermul

We weten al langer dan vandaag dat onze spaarcenten op de bank bijna niets tot niets meer opbrengen. Waarom niet, in plaats van te staren naar een cijfer op je mobile banking app, genieten van een prachtig zicht op zee vanop jouw eigen terras. Investeren in vastgoed blijft een goed rendement opleveren. Wil je graag meteen resultaten zien van deze investering? Dan is je tweede verblijf verhuren in vakantieverhuur dé ideale oplossing.

Door je appartement in vakantieverhuur te verhuren heb je een dubbel rendement. Enerzijds geniet je zelf van je appartement aan zee wanneer je dit wenst. Een aantal weken verspreid over het jaar, enkel tijdens de wintermaanden, twee weken in de zomer,… Je kiest zelf wanneer je wilt verblijven in jouw appartement. Anderzijds verhuur je jouw appartement doorheen het jaar op verschillende momenten om de jaarlijkse kosten te dekken. Voor jou als eigenaar is dit een echte win-winsituatie.

Waarom is Agence Dermul jouw ideale partner in het verhuren van jouw vakantiewoning?

Agence Dermul bestaat reeds 65 jaar. Al vanaf de start heeft het verhuren van vakantiewoningen een bijzondere plaats ingenomen in de activiteiten van onze agence. Het vakantieverhuurteam bestaat uit zeer ervaren, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die op de hoogte blijven van de nieuwste trends binnen de toeristische sector en die je telkens te woord kunnen staan met betrouwbare informatie.

De aanwezigheid van onze kantoor op de Albert I Promenade is voor jou als eigenaar uiterst belangrijk. Dagelijks passeren er honderden tot duizenden toeristen voorbij onze etalages waarin jouw vakantieappartement afwisselend uithangt.

Onze dienst vakantieverhuur is 5/7 bereikbaar. Daarnaast is er 24/24 een permanentiedienst die steeds bereikbaar is voor dringende interventies.

We voeren intensief promotie op verschillende platforms: Facebook, Instagram, onze etalages, eigen website,… Elk appartement wordt gefotografeerd door een professionele fotograaf. Zo garanderen we dat jouw woning op z’n best zal getoond worden aan de kandidaat huurders.

Tot slot. We beloven je geen gouden bergen, maar we verzekeren je wel betrouwbaarheid, realistische prijzen, eigen genot van jouw tweede verblijf en verhuur met een persoonlijke touch.

Had je graag een persoonlijk gesprek over hoe wij jouw vakantiewoning vlot kunnen verhuren?

In deze blog over investeren in vastgoed vind je een makkelijke manier om jouw rendement te berekenen. (onderlijnd = link naar blog: investeren in vastgoed)

 

Contacteer ons