Zoeken op www.dermul.be kan nu ook op straatnaam.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woonst, dan kunt u op www.dermul.be nu ook makkelijk zoeken op niveau van straatnaam. U droomt er al lang van om een appartement te bewonen op de Karel Janssenslaan met zicht op het Leopoldpark? Of u zag vluchtig een affiche in de Frère Orbanstraat? Gewoon onderaan in de zoekmodule de straatnaam in tikken en de server zoekt in onze databank wat we u kunnen aanbieden in die straat. 

Uiteraard vind je niet altijd bij een eerste zoekopdracht meteen de ideale woonst. Bewaar dan uw zoekopdracht zodat u telkens op de hoogte gebracht wordt van het nieuwe aanbod dat aan uw zoekopdracht beantwoordt.

Let wel op dat u rekening houdt met het feit dat van sommige gebouwen op de Albert I-Promenade of de Zeedijk, de ingang en dus het adres met de straatnaam te vinden is om de hoek van de dijk. Wees dus zorgvuldig in het ingeven en bewaren van een zoekopdracht. Bewaar gerust meerdere zoekopdrachten.

En hoewel we zoveel mogelijk in de spits lopen met onze software en website, blijft het persoonlijk contact de beste manier om u te helpen in uw zoektocht. Aarzel dus niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers van de verkoop- of verhuurdienst. Bel ons op 059 55 10 50 en maak een afspraak. Uw ideale woonst, tweede verblijf of beste vastgoedinvestering vinden is wat we het liefste doen.