Uw contactpersonen bij Agence Dermul

Een vastgoedmakelaar of een syndicus is een dienstverlener. Diensten worden verleend door mensen, niet door machines. Machines, computers en software, auto’s en gsm’s kunnen die mensen wel helpen, maar het blijven de mensen die de dienst verlenen. Mensen die uw vertrouwen proberen verdienen. Mensen die u begrijpen. Mensen die u het best mogelijke antwoord op uw vragen proberen geven.

Agence Dermul is een organisatie van mensen. We zijn een menselijke omgeving. En dit al 60 jaar, sinds 1955. We zijn gegroeid van een éénmansbedrijf in 1955 gestart door Pol Dermul, tot een bedrijf van meer dan 30 mensen in 2015, 60 jaar later.

In die 60 jaar is Agence Dermul sterk gegroeid. Gegroeid in aantal mensen. Gegroeid in kennis en competentie. Gegroeid in wijsheid. Maar ook gegroeid in focus en zelfkennis. Gegroeid in weten wat we willen doen en blijven doen. En dat is onze klanten dienen en bedienen vanuit Oostende. We houden ons aan wat we kennen. We evolueren mee met de klanten, met de soms al derde generatie klanten die we graag bedienen. We evolueren mee met de technieken. We evolueren me met de markttendensen. Dat is hoe we groeien. Door steeds beter te kennen wat we doen. En door dat steeds beter voor u te doen. Allemaal samen, meer dan 30 mannen en vrouwen sterk. We vullen elkaar aan. Springen in de bres voor elkaar. Zodat we samen de dienst kunnen verlenen die u van ons verwacht. En soms ook zelfs iets meer. Zodat u extra tevreden bent.

Kom gerust langs en maak kennis met ons.