Te koop
nieuw

Te koop 4 slaapkamers Oostende Jules Peurquaetstraat 37A

RESIDENTIE THE PRESIDENT
€ 495000

Bezoeken

Wenst u een afspraak voor een plaatsbezoek? Of wilt u eerst nog bijkomende informatie?

Beschrijving

Dit goed onderhouden duplex appartement is gelegen in de residentie "The President" en biedt een unieke kans om een eigendom naar eigen smaak te verfrissen. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en de mogelijkheid tot de aankoop van een ruime garage in de Permekegallerij (op de 2de verdieping), is dit appartement een interessant pand voor wie op zoek is naar een project met potentieel.
De inkomhall bevindt zich op de 6e verdieping. Dit hoekappartement heeft een gunstige locatie en biedt een aangenaam uitzicht met veel natuurlijke lichtinval. Op deze verdieping vind je een ruime leefruimte met een keuken aansluitend, badkamer met ligbad, een comfortabele slaapkamer, een apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine. Het aangrenzende terras, bereikbaar vanuit de leefruimte, is een ideale plek om te genieten van frisse lucht.
Op de 5de verdieping is er een ruime berging en zijn er nog eens 3 slaapkamers. Eén van deze slaapkamers heeft het voordeel van een royaal terras, waar je kunt ontspannen. Ook bevindt zich op deze verdieping een tweede badkamer met douche.
Dit appartement biedt niet alleen een kans om een unieke woonruimte te creëren, maar ook om te investeren in een gewilde locatie vlakbij tal van winkels, station en Zeedijk.
Als je op zoek bent naar een eigendom met potentieel en de vrijheid om je eigen stempel te drukken, dan is dit duplexappartement in "The President" een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor om uw bezoek in te plannen!

Kenmerken

Type: 
Appartement
Bouwjaar: 
1999
Woonoppervlakte: 
185m²
Aantal slaapkamers: 
4
Tuin: 
Nee
Kadastraal inkomen: 
1546
Locatie: 
Oostende

Locatie

Jules Peurquaetstraat 37A
8400 Oostende
België

Infoplicht

Stedenbouwkundige bestemming: 
Woongebied
Stedenbouwkundige vergunning: 
Ja
Verkavelingsvergunning: 
Nee
Dagvaarding: 
Nee
Risicozone voor overstromingen: 
Niet ingegeven
Voorkooprecht: 
Nee

Energie

EPC label: 
D
EPC: 
339
Certificaat nummer: 
296794