Te Huur
nieuw

Te Huur 2 slaapkamers Oostende Ooststraat 42B

RESIDENTIE WEST END
€ 750

Bezoeken

Wenst u een afspraak voor een plaatsbezoek? Of wilt u eerst nog bijkomende informatie?

Beschrijving

Ruim appartement met twee slaapkamers in het hart van Oostende, beschikbaar vanaf 1 augustus 2024. Dit centraal gelegen appartement biedt een comfortabele en praktische woonruimte voor iedereen die op zoek is naar een thuis in deze bruisende stad aan de Belgische kust.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer, die dankzij de grote ramen baadt in het natuurlijke licht. Aansluitend vindt u de keuken.
Het appartement beschikt verder over een handige berging, een apart toilet, en een badkamer die is uitgerust met een ligbad, douchefaciliteiten en een lavabo. De twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed en kasten, waardoor u volop kunt genieten van een goede nachtrust.
Het gebouw is voorzien van een lift, wat het appartement toegankelijk maakt voor iedereen. De maandelijkse huurprijs bedraagt 750 euro, met een voorschot van 50 euro voor algemene onkosten en 85 euro voor water en verwarming.
Dit appartement is perfect voor wie op zoek is naar een centrale woonst in Oostende. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken

Type: 
Appartement
Aantal slaapkamers: 
2
Tuin: 
Nee
Locatie: 
Oostende

Locatie

Ooststraat 42B
8400 Oostende
België

Infoplicht

Stedenbouwkundige vergunning: 
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning: 
Niet ingegeven
Dagvaarding: 
Niet ingegeven
Risicozone voor overstromingen: 
Niet ingegeven
Voorkooprecht: 
Niet ingegeven

Energie

EPC label: 
C
EPC: 
248
CO₂ uitstoot: 
0
Certificaat nummer: 
0002070436