Te Huur
nieuw

Te Huur 2 slaapkamers Oostende Hendrik Serruyslaan 52

RESIDENTIE EVERGREEN
€ 995

Bezoeken

Wenst u een afspraak voor een plaatsbezoek? Of wilt u eerst nog bijkomende informatie?

Beschrijving

Dit prachtige appartement, gelegen op de Hendrik Serruyslaan 52, biedt een ideale combinatie van ruimte, licht en comfort. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met een vestiaire.
De ruime en lichtrijke woonkamer is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het groene landschap. De aangrenzende keuken is modern uitgerust met een dampkap, kookplaat, oven, vaatwas en biedt bovendien aansluiting voor een wasmachine. Let op: een koelkast en diepvries dient u zelf te voorzien.
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De master bedroom heeft directe toegang tot een gezellig terras, ideaal voor een ontspannen moment in de buitenlucht. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en is voorzien van inbouwkasten.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche. Daarnaast is er een afzonderlijk toilet voor extra gemak. Verder beschikt het appartement over een praktische berging en een privatieve kelder.
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en biedt een prachtig zicht. De huurprijs bedraagt 995 euro per maand, met een bijkomende forfaitaire kost van 75 euro voor de algemene onkosten. Daarnaast is er een voorschot van 125 euro per maand voor water en verwarming. In de huurprijs is er ook een individuele kelderberging inbegrepen.
Kortom, dit appartement is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruim, lichtrijk en comfortabel woonplekje in een groene omgeving.

Kenmerken

Type: 
Appartement
Woonoppervlakte: 
120m²
Aantal slaapkamers: 
2
Tuin: 
Nee
Locatie: 
Oostende

Locatie

Hendrik Serruyslaan 52
8400 Oostende
België

Infoplicht

Stedenbouwkundige vergunning: 
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning: 
Niet ingegeven
Dagvaarding: 
Niet ingegeven
Risicozone voor overstromingen: 
Niet ingegeven
Voorkooprecht: 
Niet ingegeven

Energie

EPC label: 
B
EPC: 
104
CO₂ uitstoot: 
0
Certificaat nummer: 
3280674