Te Huur
in optie

Te Huur 1 slaapkamer Oostende Veerbootstraat 2

RESIDENTIE VANDAVAL
€ 775

Bezoeken

Wenst u een afspraak voor een plaatsbezoek? Of wilt u eerst nog bijkomende informatie?

Beschrijving

Dit charmante appartement, gunstig gelegen aan het prachtige Maria Hendrikapark, is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar comfortabel en stijlvol wonen. Met één ruime slaapkamer, een handige berging, een uitnodigende woonkamer met open keuken, een aparte bureauruimte, een nette badkamer met douche en een royaal terras, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor een aangename levensstijl.
De woonkamer is het centrale punt van dit appartement, met voldoende ruimte om te ontspannen en te entertainen. De open keuken is modern en goed uitgerust, waardoor het bereiden van heerlijke maaltijden een waar genot is. De aparte bureauruimte biedt een ideale plek om te werken vanuit huis, wat in deze tijd van flexibel werken steeds belangrijker wordt.
De slaapkamer is ruim en licht, waardoor het de perfecte oase van rust is na een lange dag. De badkamer met douche is functioneel en smaakvol ingericht, en het aparte toilet voegt extra gemak toe aan het dagelijkse leven.
Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit appartement is het grote terras, waar u kunt genieten van het buitenleven en de prachtige omgeving van het Maria Hendrikapark. Het biedt de perfecte ruimte om te ontspannen, te dineren in de open lucht of gewoon te genieten van de groene omgeving.
Het appartement heeft een huurprijs van 775 euro per maand en een forfait van 75 euro voor extra kosten. Mis deze kans niet om in een van de meest gewilde buurten van de stad te wonen, waar rust en natuur hand in hand gaan met het comfort van modern wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om dit prachtige appartement aan het Maria Hendrikapark te bezichtigen en uw droomwoning te vinden.

Kenmerken

Type: 
Appartement
Aantal slaapkamers: 
1
Tuin: 
Nee
Locatie: 
Oostende
Grond oppervlakte: 
83m²

Locatie

Veerbootstraat 2
8400 Oostende
België

Infoplicht

Stedenbouwkundige vergunning: 
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning: 
Niet ingegeven
Dagvaarding: 
Niet ingegeven
Risicozone voor overstromingen: 
Niet ingegeven
Voorkooprecht: 
Niet ingegeven

Energie

EPC label: 
A
EPC: 
59
Certificaat nummer: 
EP15399