Te Huur

Te Huur 3 slaapkamers Oostende Kapellestraat 82

RESIDENTIE ZOETE ZEE
€ 1150

Bezoeken

Wenst u een afspraak voor een plaatsbezoek? Of wilt u eerst nog bijkomende informatie?

Beschrijving

Welkom in het hart van Oostende, waar comfort en stijl samenkomen in dit prachtige appartement met twee slaapkamers en een ruime bureauruimte. Vanaf het moment dat je binnenkomt, wordt je begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat de ruime woonkamer verlicht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.
De keuken, die naadloos overgaat in de woonruimte, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om culinaire hoogstandjes te creëren. Een aangrenzend terras strekt zich uit vanuit de woonkamer, waar je kunt genieten van ontspannen momenten in de frisse lucht en het stadsleven onder je kunt zien floreren.
Praktisch gemak wordt geboden door een ruime berging met een wasmachineaansluiting en een apart toilet voor gasten. De twee royale slaapkamers en de bureauruimte bieden veel mogelijkheden voor werk en rust. De badkamer is een oase van luxe, compleet met een inloopdouche en een dubbele wastafel.
Als kers op de taart, leidt een doorgang vanuit de slaapkamers naar een tweede royaal terras aan de achterkant van het appartement, perfect voor rustige ochtenden of avonden onder de sterren.
Beschikbaar vanaf 1 september, dit appartement biedt een perfecte mix van modern wonen en stedelijke elegantie. De huurprijs bedraagt €1150 per maand, met een extra €100 aan forfaitaire algemene kosten. Optioneel kan een kelder in het gebouw worden gehuurd voor extra opslagruimte. Met een lift in het gebouw, geniet je van het gemak van moeiteloos toegang tot je thuis op elke verdieping.

Kenmerken

Type: 
Appartement
Woonoppervlakte: 
115m²
Aantal slaapkamers: 
3
Tuin: 
Nee
Locatie: 
Oostende

Locatie

Kapellestraat 82
8400 Oostende
België

Infoplicht

Stedenbouwkundige vergunning: 
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning: 
Niet ingegeven
Dagvaarding: 
Niet ingegeven
Risicozone voor overstromingen: 
Niet ingegeven
Voorkooprecht: 
Niet ingegeven

Energie

EPC label: 
A
EPC: 
88
CO₂ uitstoot: 
0
Certificaat nummer: 
2320281