Agence Dermul tijdens de Corona-Maatregelen: wat verandert er en wat blijft hetzelfde?

Agence Dermul werkt door. Sedert 11 mei terug met open deuren.  We vragen je om zoveel mogelijk je komst op voorhand vast te leggen en ons te contacteren voor een afspraak. Kom alleen of ten hoogste als koppel van hetzelfde gezin. Het aantal klanten dat gelijktijdig binnen in de kantoren mag aanwezig zijn is beperkt. Op die manier kunnen we je bedienen in alle veiligheid. Ontsmet de handen bij het binnen komen met de gel die klaar staat, respecteer de aanduidingen van wandelrichting, blijf achter de plexiglas schermen die de medewerkers en jou als klant beschermen. Hou rekening met ons en met elkaar en tracht zoveel mogelijk op ons beroep te doen op afstand en dus per mail en per telefoon.  Blijf ons contacteren met al je corona- en andere vragen, dat is de beste manier om duidelijke antwoorden te geven in overeenstemming met je specifieke situatie.  

In het bijzonder voor de verschillende diensten

Vakantieverhuur

Vakantieverhuringen zijn terug toegestaan vanaf 8 juni voor Belgische klanten. Vanaf 15 juni verwelkomen we terug de buitenlandse klanten (uit de Europese Gemeenschap).

We stellen vast dat klanten terug volop informeren voor lange en korte vakanties. Reizen in eigen land wordt namelijk ervaren als veiliger.

Interesse in een vakantie te Oostende? Kijk dan op https://www.dermul.be/nl/vakantieverhuur en plan je vakantie. Of neem contact op vakantie@dermul.be of bel ons op 059 55 10 68.

 

Woonverhuur

Plaatsbezoeken zijn toegestaan, net als de daarop volgende kennismakingen tussen kandidaat-huurder en de verhuurders. Verhuurtransacties ervaren geen moeilijkheden door de veiligheidsmaatregelen. De huurmarkt werkt terug normaal.

Heb je een appartement of huis te huur en overweeg je om op ons beroep te doen voor de verhuring ervan, neem dan zeker contact op met ons. Mail naar info@dermul.be of bel op 059 55 10 66.

Ben je aan het uitkijken naar een nieuwe woonst om te huren? Bekijk dan ons aanbod op https://www.dermul.be/nl/te-huur. Vind je daar niet onmiddellijk wat je zoekt? Stuur dan een mail met wat je zoekt, dan nemen we je op in ons klantenbestand kandidaat-huurders.

 

Verkoop

We stellen vast dat het geloof in vastgoed alleszins niet aangetast is door het virus. Integendeel. Vastgoed bewijst zich eens te meer als veilige haven voor je vermogen. Als woonst, als belegging, als 2de verblijf.

Bekijk ons aanbod op https://www.dermul.be/nl/te-koop en laat ons weten waar je interesse in hebt. Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons dan weten waar je vastgoedinvestering aan moet beantwoorden zodat we je kunnen informeren over nieuw aanbod. Mail naar verkoop@dermul.be of bel direct naar 059 55 10 55.

Plaatsbezoeken zijn zonder enige belemmering mogelijk. De veiligheidheidsmaatregelen zoals het afstand houden, het dragen van een mondmasker indien nodig en het ontsmetten van veel aangeraakte voorwerpen zoals deurklinken worden toegepast. Bel of mail ons voor een afspraak om te bezoeken waar je interesse in hebt.

Ben je van plan je eigendom te verkopen? Neem contact op met ons op verkoop@dermul.be of bel op 059 55 10 55.

 

Syndic

Al onze residenties werden en worden net als voor de crisis verzorgd en beheerd zoals het hoort.

De belangrijkste wijziging is dat alle algemene vergaderingen uitgesteld worden tot na de crisismaatregelen. De overheid heeft beslist dat de Algemene Vergaderingen binnen de 5 maanden plaats moeten vinden na de afschaffing van de verbodsbepalingen. Dit betekent tussen 30 juni en 30 november 2020. Ondertussen blijft de syndicus zijn werk doen als voorheen. Dit betekent dat alle mandaten, dat van de syndicus, de leden van de Raad van mede-eigendom en de Commissaris van de Rekeningen eveneens verlengd worden tot het plaatsvinden van die toekomstige Algemene Vergadering.

We blijven dus bereikbaar op ons telefoonnummer 059 55 10 88 en op het mailadres syndic@dermul.be.

Het is wel mogelijk dat lopende werven van renovaties vertraging oplopen door de moeilijkheden die de aannemers ondervinden. Dit zowel omwille van de social distancing maatregelen op de werf, als omwille van ziekte en afwezigheid van arbeiders, als omwille van onderbrekingen in de toevoer van bouwmaterialen. Zowel grote als kleine aannemers kunnen hier last van hebben.

 

Beheer

Ook de dienst Beheer of Rentmeester blijft actief als steeds.

Plaatsbezoeken zijn ook hier mogelijk mits het in acht nemen van alle veiligheidsbepalingen. En probeer ook hier zoveel mogelijk op voorhand met ons af te spreken en zoveel mogelijk op afstand (mail en telefoon) aan te pakken samen met ons.

Interventies en herstellingen door aannemers gebeuren terug vlot maar kunnen soms nadeel ondervinden door ziekte en door leveringsproblemen van materiaal.