Agence Dermul tijdens de Corona-Maatregelen: wat verandert er en wat blijft hetzelfde?

Agence Dermul werkt door. Maar wel met respect voor de Covid19-beschermingsmaatregelen. Dit heeft invloed op de voorwaarden waaronder plaatsbezoeken mogen door gaan. Blijf ons dus contacteren met je vragen, dat is de beste manier om duidelijke antwoorden te geven in overeenstemming met je specifieke situatie.  

In het bijzonder voor de verschillende diensten

Vakantieverhuur

Vakantieverhuringen zijn toegestaan. Sinds 27 juni mag ieder huishouden samen met maximum 8 personen (kinderen tot en met 12 jaar niet meegeteld) een vakantiewoning huren.  

Interesse in een vakantie te Oostende? Kijk dan op https://www.dermul.be/nl/vakantieverhuur en plan je vakantie. Of neem contact op vakantie@dermul.be of bel ons op 059 55 10 68.

Woonverhuur

Plaatsbezoeken zijn toegelaten.

Deze toelating gaat gepaard met een protocol dat door alle partijen moet worden nageleefd. Zie onderaan de link naar het protocol dat voor alle plaatsbezoeken van al onze diensten geldt.

Ook indien je overweegt om op ons beroep te doen voor de verhuring van je huis of appartement, neem dan zeker contact op met ons. Mail naar info@dermul.be of bel op 059 55 10 66. Ben je aan het uitkijken naar een nieuwe woonst om te huren? Bekijk dan ons aanbod op https://www.dermul.be/nl/te-huur. Vind je daar niet onmiddellijk wat je zoekt? Stuur dan een mail met wat je zoekt, dan nemen we je op in ons klantenbestand kandidaat-huurders.

Verkoop

We stellen vast dat het geloof in vastgoed alleszins niet aangetast is door het virus. Integendeel. Vastgoed bewijst zich eens te meer als veilige haven voor je vermogen. Als woonst, als belegging, als 2de verblijf. Bekijk ons aanbod op https://www.dermul.be/nl/te-koop en laat ons weten waar je interesse in hebt. Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons dan weten waar je vastgoedinvestering aan moet beantwoorden zodat we je kunnen informeren over nieuw aanbod. Mail naar verkoop@dermul.be of bel direct naar 059 55 10 55. Plaatsbezoeken zijn toegelaten zodat we je met plezier en in alle veiligheid vergezellen bij de bezoeken. Zie onderaan deze pagina met het sectorprotocol over de na te leven regels.

Ben je van plan je eigendom te verkopen? Neem contact op met ons op verkoop@dermul.be of bel op 059 55 10 55.

Syndic

Al onze residenties blijven zoals voor de crisis verzorgd en beheerd worden. De algemene vergaderingen mogen en kunnen uitgesteld worden tot na de crisismaatregelen. Die maatregel is verlengd tot 30 september 2021. Ondertussen blijft de syndicus zijn werk doen als voorheen. Dit betekent dat alle mandaten, dat van de syndicus, de leden van de Raad van mede-eigendom en de Commissaris van de Rekeningen eveneens verlengd worden tot het plaatsvinden van die toekomstige Algemene Vergadering.

Vanaf 25 juni zijn algemene vergaderingen terug toegestaan tot een maximum van 100 deelnemers. Met in acht name van de veiligheidsmaatregelen. Let wel, dit betekent dat niet elke vergaderzaal geschikt is om de vergadering veilig te laten door gaan. Het organiseren van de vergadering is daarom ook afhankelijk aan de beschikbaarheid van veilige infrastructuur. 

We blijven zoals steeds bereikbaar op ons telefoonnummer 059 55 10 88 en op het mailadres syndic@dermul.be.

 

Beheer

De dienst Beheer of Rentmeester blijft actief als steeds. Plaatsbezoeken zijn mogelijk onder naleving van het sectorprotocol. Zie hiervoor de link naar die na te leven regels onderaan de pagina. Interventies en herstellingen door aannemers gebeuren.

 

Klik op deze link om het sectorprotocol te raadplegen.